Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τη χαρά και τη τιμή να μας επισκεφτεί στα γραφεία του συλλόγου μας ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ Ιωάννης Γαλουζής. 
Στη συνάντηση μας ήταν παρόντες από το ΔΣ ο πρόεδρος του συλλόγου κ Δημήτριος Καλικάτζαρος, η κ Καλοτίνα Σκυλλά- υπεύθυνη πολιτιστικών, ο κ Αντώνης Κοκκινίδης- Χοροδιδάσκαλος, ο κ Κώστας Λαμπρόπουλος και ο κ Βασίλης Λόλης- διοργανωτές μεγάλων αθλητικών αγώνων. 
Συζητήθηκαν τρία μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα τόσο για το σύλλογο μας όσο και για την Κάλυμνο, 
1. Η διοργάνωση στις αρχές Ιουλίου στο νησί του παγκόσμιου ποδηλατικού αγώνα off - road με συνδιοργάνωση του πανελληνίου αγώνα εντός δρόμου, το οποίο θα φέρει στο νησί μας εκατοντάδες αθλητές αλλά και επισκέπτες για ένα τριήμερο! Μια τεράστια γιορτή στην οποια όλη η Καλυμνος, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες και events και η οποια θα προβάλλει το νησί μας σε διεθνές επίπεδο και θα αναβαθμίσει με την κατάλληλη πιστοποίηση τις διαδρομές που θα επιλέγουν, στοιχείο απαραίτητο και απαιτούμενο για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού.
2. Η εκπροσώπηση της Καλύμνου με το σύλλογο μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανευρωπαϊκό φεστιβάλ χορού στη Λιθουανία! Μια επίσης μεγάλη γιορτή χορού, πολιτισμού με συμμετοχές χωρών από όλον τον κόσμο που μέσα από αυτή για άλλη μια χρόνια θα διαφημιστεί το αγαπημένο μας νησί και η Ελλάδα μας!
3. Η συμμετοχή του συλλόγου μας στο μεγάλο Κρητικό φεστιβάλ χορού στο δήμο Αποκόρωνα Χανίων τον μήνα Ιούλιο. Ηδη έχουν γίνει αρκετές ενέργειες για την αδελφοποίηση των δύο δήμων!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις τρεις μεγάλες αυτές διοργανώσεις και ευχαριστούμε θερμά το δήμο και το Δήμαρχο μας, για τη στήριξη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «DARWINKALYMNOS NEWS”

Αγαπητοί φίλοι Όπως έγινε γνωστό από τα τοπικά ΜΜΕ, θα είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με την παράτ...