Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «DARWINKALYMNOS NEWS”


Αγαπητοί φίλοι
Όπως έγινε γνωστό από τα τοπικά ΜΜΕ, θα είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με την παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλυμνίων κ. Γιάννη Γαλουζή.
Λόγω αυτής της επιλογής μου, κρίνω πως αντιτίθεται σε κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας, η συνέχιση της λειτουργίας του ενημερωτικού μπλογκ, καθώς τα μέσα ενημέρωσης, συμβάλλουν στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Ως υπεύθυνος διαχειριστής του εν λόγω ενημερωτικού μέσου και θέλοντας να συμβάλω στην ανάδειξη ενός πολιτικού πολιτισμού, που θεωρώ ότι πρέπει να τηρείται από όλους, τόσο τους πολιτικούς όσο και τους δημοσιογράφους, κρίνω ότι πρέπει να ανασταλεί η λειτουργία της ενημερωτικής σελίδας «Darwin Kalymnos News».
Ευελπιστώ πως, κατά την περίοδο μέχρι τις εκλογές, θα επικρατήσει ένα ήπιο κλίμα, χωρίς ακρότητες και άσκοπες αντιπαλότητες και όλοι, πολιτικοί και ΜΜΕ θα συμβάλουν στην επίτευξη ενός ομαλού κλίματος, μέσα στο οποίο οι δημότες αυτού του τόπου, με νηφαλιότητα και αίσθημα ευθύνης, θα επιλέξουν αυτούς που θα διαχειριστούν τις τύχες του νησιού μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση, πιστεύω ότι θα συμβάλει η αναστολή λειτουργίας του ενημερωτικού μπλογκ, του οποίου έχω την ευθύνη. Με τιμή ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ
(Διαχειριστής του «DARWINKALYMNOS NEWS»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «DARWINKALYMNOS NEWS”

Αγαπητοί φίλοι Όπως έγινε γνωστό από τα τοπικά ΜΜΕ, θα είμαι υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με την παράτ...